Sigurno plaćanje

PayPal

Ukoliko imate mogućnost plaćanja putem PayPal-a sigurno već znate mnogo o sigurnosti koja se vezuje za ovu kompaniju. Napomenućemo samo nekoliko detalja. Prilikom plaćanja preko PayPal-a zagarantovana je sigurnost svih Vaših podataka, ali i činjenica da mi sredstvima ne raspolažemo u narednih 30 dana, dakle sve dok Vaša narudžba ne dođe do Vas. U slučaju bilo kakvih problema, Vi narudžbu možete otkazati. NAPOMINJEMO DA JE TRENUTNO JEDINO MOGUĆE PLATITI U EURO ILI USD, tako da prije samog plaćanja na webstranici TabletZaSvakog odaberite Euro kao platežnu valutu.

Plaćanje kreditnom (debitnom) karticom

Omogućili smo Vam i plaćanje kreditnom karticom uz pomoć našeg partnera PayPal. Plaćanje je jednostavno. Na PayPal stranici odaberete u donjem dijelu da želite platiti kreditnom karticom, prođete proces registracije u jednom koraku i to je to. NAPOMINJEMO DA JE TRENUTNO JEDINO MOGUĆE PLATITI U EURO ILI USD, tako da prije samog plaćanja na webstranici TabletZaSvakog, odaberite Euro kao platežnu valutu.

Plaćanje putem uplate na račun

Drugi način plaćanja je prihvatljiviji većini i za njega smo se odlučili iz nekoliko razloga. Prvo, većina naših kupaca nema PayPal. Drugo, na ovaj način možemo svojim kupcima omogućiti plaćanje na dvije rate ukoliko žele, tako što će prvu polovicu vrijednosti narudžbe uplatiti avansno, a ostatak po prijemu narudžbe, odnosno pouzećem. Na ovaj način, omogućeno Vam je da artikl platite u dvije rate!

Spisak korespondentnih banaka ukoliko placanje vrsite prema Sparkasse banci u Bosni i Hercegovini:

ZEMLJA BANKASWIFT CODEVALUTA
SLOVENIA NOVA LJUBLJANSKA BANKA DD LJUBLJANA LJBASI2X EUR
ABANKA VIPA D.D. LJUBLJANA ABANSI2X EUR
CROATIA ZAGREBAČKA BANKA DD ZAGREB ZABAHR2X EUR
HRK
PRIVREDNA BANKA DD ZAGREB PBZGHR2X HRK
EUR
ERSTE AND STEIERMAERKISCHE BANK DD RIJEKA ESBCHR22 MULTI RN
HRK

 

Spisak korespondentnih banaka ukoliko placanje vrsite prema ProCrecdit banci u Bosni i Hercegovini:

ZEMLJABANKASWIFT CODEVALUTA
MAKEDONIJA ProCredit PRBUMK22 EUR
SRBIJA ProCredit PRCBRSBG EUR


PRI UPLATI MOLIMO PRATITE  PLATNE INSTRUKCIJE KOJE DOBIJETE PUTEM EMAIL-A.

Napomena: Plaćanjem na dvije rate, stvaraju se dodatni troškovi slanja narudžbe unutar zemlje, koji iznose reda 10tak KM, u zavisnosti od težine same pošiljke. Detalje o ovim troškovima možete pronaći na: www.posta.ba.