O nama

TabletZaSvakog je prvi online B2C e-Commerce portal u regiji specijaliziran iskljucivo za tablet PC uređaje. Prodajemo tablete i dodatke za njih u BiH, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji... Kada kupujete kod nas, plaćate 10-30% manju cijenu nego bilo gdje u regiji i pored toga, tableti Vam se dostavljaju na kucni prag besplatno. Ukoliko imate pitanje, garantujemo Vam odgovor u roku od 12 sati.

1. Najbolja cijena

Kada kupujete kod nas, očekujte da ćete platiti od 10 do 30% manje nego bilo gdje u regiji. Ukoliko nađete tablet na sličnom websiteu, javite nam i mi ćemo učiniti sve da ispoštujemo gorenavedeno.


2. Širok spektar proizvoda

TabletZaSvakog svakodnevno radi na dodavanju novih tableta, kako bi pokrio cijelu paletu ne računajući samo njihovu veličinu, već i performanse, boje, rezolucije, itd. Naporno radimo na tome da odgovorimo na Vaše zahtjeve.

3. Besplatna dostava

Sve narudžbe na TabletZaSvakog će se dostaviti redovnom poštom besplatno. Uvijek se trudimo da iznađemo nova riješenja kako bi optimizirali proces dostave i smanjili vrijeme potrebno da kupci prime svoju narudžbu.


4. Garancija kvaliteta

TabletZaSvakog je posvećen obezbjeđivanju kvalitetnih uređaja svojim korisnicima. Tableti, ali i dodaci za tablete, prolaze kroz tri kontrolne tačke gdje se kontroliše njihov kvalitet u skladištu, prije nego se pošalje. Takođe, na sve tablete dobijate i 12 mjeseci garancije, a na dodatke 3 mjeseca.


5.Najbolji korisnički servis

TabletZaSvakog ima tim stručnjaka iz oblasti informacijskih tehnologija koji Vam stoje na raspolaganju. Možete ih kontaktirati putem email-a, foruma, bloga, ili naše službene stranice na Facebook-u ili Tweeter-u. Bez obzira kako nas kontaktirate, odgovor ćete dobiti unutar 12 sati.


6.Poslovna saradnja

Ukoliko imate prodavnicu i želite da ostvarite poslovnu saradnju, kontaktirajte nas. Mi Vam možemo ponuditi mnogo toga, po izuzetno povoljnim uslovima.