Dostava

Dostava Vašeg paketa

Paketi se obično šalju u roku od 2 dana od primitka uplate i šalju se koristeći redovnu poštu Hong Konga i/ili Singapura, sa brojem za praćenje pošiljke. Ova vrsta dostave je besplatna. Kineska pošta je prekinula primati tablete, jer su uveli zabranu transporta uređaja koji u sebi imaju baterije, tako da su naši dobavljači od sada primorani koristiti pošte Singapura i Hong Konga, koje su po nama i bolje i pouzdanije i brže. Mi kontinuirano pratimo vrijeme dostave, tako da ćemo Vas sve blagovremeno obavijestiti o izmjenama.

Dostava na ovaj način može trajati od 15 do 30 dana.

Ukoliko želite dostavu putem DHL-a, to će kreirati dodatne troškove, te Vas molimo da nas prije odabira ove metode dostave kontaktirate. Dostava DHL-om traje 4 do 5 radnih dana.

U svakom slučaju, bez obzira na odabrani način dostave, dobićete broj za praćenje i link na kojem ćete moći online provjeriti status Vaše pošiljke.

Naknada za poštarinu uključuje i troškove pakovanja i materijala, te je uključena u cijenu. Ti troškovi su fiksni, dok troškoviDHL-a variraju i baziraju se na težini pošiljke. Zbog toga je preporučljivo da Vaše odabrane artikle grupišete u jednu narudžbu, budući da mi ne možemo dvije odvojene narudžbe tretirati kao jednu i to stvara duple troškove. Vaš paket će biti poslat na naš rizik, te napominjemo da se posebna pažnja posvećuje zaštiti osjetljivih artikala.

NAPOMINJEMO DA CIJENA DOSTAVE NE UKLJUČUJE BILO KOJE DADŽBINE I TROŠKOVE PRILIKOM UVOZA ROBE U ZEMLJU. TE TROŠKOVE SNOSI KUPAC.

Kutije su veće i Vaši artikli su dobro zaštićeni.